Droomreizen

Wat is voor u een droomreis? Een reis naar een tropisch eiland? Uw te plannen huwelijksreis? De reis naar die ene bestemming waar u al uw hele leven letterlijk over droomt? Een reis die voor u niet makkelijk te maken is? Misschien wel de laatste reis die u gaat maken? Kortom een reis die heel goed geregeld moet zijn en u niet zomaar op internet wilt, of kunt, boeken. Een droomreis die ik voor u wil waarmaken.

Stedentrip met rolstoel naar Londen

Zorgreizen

Op vakantie gaan, is voor u niet zo vanzelfsprekend. Het transportmiddel waarmee u naar uw bestemming reist, moet aangepast zijn. Uw rolstoel of andere medische middelen neemt u namelijk met u mee op reis. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, moet u in uw accommodatie terecht kunnen, de kamer moet eventueel extra toegankelijk zijn. Of u moet ter plaatse bij een medisch specialist terecht kunnen, mocht dat onverhoopt nodig zijn. Een reis die extra zorg en aandacht nodig heeft, een reis die u op het internet waarschijnlijk niet zult vinden. Leg uw specifieke reiswensen bij mij voor en ga ik heel ver om uw reis mogelijk te maken. 

Bijzondere reizen

U wilt een bijzondere reis maken. En bij een bijzondere reis denk ik niet alleen maar aan een Antartica cruise of een reis naar het afgelegen eiland Tristan da Cunha. Nee, ik denk ook aan een huwelijksreis naar Bali, maar dan in een heel bijzonder hotel. Of een rondreis langs de nog niet zo ontdekte plekjes in Europa met overnachtingen in unieke accommodaties, zoals een luxe boomhut. Reizen die u niet zo makkelijk zelf regelt en ik voor u samen met behulp van de expertise van een gespecialiseerde touroperator of een lokaal agent op uw bestemming voor u kan organiseren. Zo weet u zeker dat u een bijzondere reis zult beleven. 

Extra service

Online inchecken voor uw vluchten, het boeken van stoelen en ruimbagage, het geven van advies over de benodigde reisdocumenten en vaccinaties voor uw reis. Het wordt geregeld en het kan uitgebreider. Denk aan het regelen van oppasservice voor uw huisdier tijdens uw reis. Het kopen van een koffer omdat u daar zelf geen tijd voor heeft. Het regelen van een dokter die bij u thuis de reisvaccinaties geeft of het aanvragen van het visum bij de betreffende ambassade in Nederland. Het is mogelijk! In ons eerste gesprek inventariseer ik wat u nodig heeft voor uw reis en in het reisvoorstel ziet wat de mogelijkheden voor deze service zijn.