Familiereizen

U wilt graag met uw familie op reis en heeft al een paar avonden rondgekeken op internet en u komt er maar niet uit. Of u heeft gewoonweg geen tijd of geen zin om het zelf uit te zoeken. U zoekt iemand die uw wensen begrijpt en omzet tot uw volgende reis. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Ik help u graag en ben een specialist in het samenstellen van familiereizen.

Familiereizen verre reis Bali met jonge kinderen en babies

Op reis met uw kinderen

U weet niet zo goed waar u naar toe wilt? U wilt een reis maken naar een verre bestemming? Het vinden van hotels met familiekamers is lastig en informatie over de bestemming vindt u wel, maar wat is er voor uw kind te doen? Begint u te twijfelen of u wel de juiste bestemming heeft gekozen? Kortom u zoekt hulp en advies. Ik heb veel ervaring met het organiseren en maken van rondreizen met babies en (jonge) kinderen. Op basis van uw wensen, selecteer ik de geschikte bestemming, hotels en familiekamers. Daarnaast geef ik u advies over het gekozen land, de te bereizen route, het te kiezen vervoersmiddel en eventuele visum en vaccinatie eisen.

Stedentrip in Vietnam met jonge kinderen

Stedentrip met kinderen

Een stedentrip maken met kinderen? Dat is toch niet leuk? Een veelgehoorde reactie wanneer u vertelt dat u een stedentrip wilt gaan maken met uw (jonge) gezin. Het is inderdaad niet altijd eenvoudig om een geschikt hotel te vinden in de stad waar u naartoe wilt. En wat is er nu echt leuk om te doen zodat uw kind, maar ook u, de stad goed gaat beleven? Ik inventariseer uw wensen en ga daarmee op zoek naar een geschikt hotel, misschien wel vlakbij een speeltuin, in de buurt van goede vervoersmiddelen of op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden. Ik let er altijd op dat de georganiseerde stedentrip volledig bij uw gezinssituatie past.

familiereis en multigeneratie reizen met kinderen in Spanje

Bijzondere familiereizen

Wat is er mooier dan bijvoorbeeld uw huwelijksjubileum te vieren met uw hele familie tijdens een mooie reis? Een reis die u misschien maar een keer in uw leven maakt, dus deze moet goed geregeld zijn. U zoekt goed advies en zekerheid. Met uw wensen ga ik op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie. Zoals een familiebungalow op een vakantiepark in binnen- of buitenland. Of boekt u liever meerdere kamers in een prachtig resort op een zonnige, misschien verre bestemming? De (klein)kinderen leven zich uit in het prachtige zwembad en de volwassenen genieten van de zon en sportactiviteiten die worden georganiseerd.