Groepsreizen

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van de bedrijfsreizen van uw bedrijf, school of vereniging? Bij de organisatie van deze reizen komt vaak meer kijken dan u vooraf kunt bedenken. U zoekt een partner met kennis van zaken en met geschikte en betrouwbare connecties. Deze connecties en de juiste kennis om de reis tot een succes te maken, bied ik. Ik neem u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen, zodat u zich kunt richten op de bedrijfsinterne activiteiten rondom het regelen van de reis. Er wordt voor uw groep gezorgd voor, tijdens en indien nodig ook na de reis. Travlin, een betrouwbare partner ook op het gebied van bedrijfsreizen.

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Wilt u bedrijfsreizen van 10 personen of van 200 personen organiseren? Zoekt u iemand die u kan adviseren over de juiste bestemming? Voor u gaat onderhandelen met luchtvaartmaatschappijen, hotels en aanbieders van excursies ter plaatse over groepstarieven? Ervoor zorgt dat u alleen de interne acties rondom de reis hoeft te regelen? Ik heb er niet alleen ervaring mee, maar heb ook de juiste connecties om dit voor u te regelen. De afgelopen jaren heb ik diverse kleine en grote groepsreizen verzorgd. Zoals diverse personeelsreizen naar Bali, New York, Dublin en Oslo, een tourrit voor een oldtimer autoclub door Engeland en diverse schoolreizen naar Berlijn, Boedapest en Sevilla.

Bedrijfsreizen en buitenlandse evenementen en reizen

Buitenlands evenement

Voor de planning, organisatie, uitvoer en nazorg van uw meetings, incentive reizen en evenementen in het buitenland heb ik de juiste ervaring en connecties. In de afgelopen jaren heb ik tijdens beursbezoeken en de organisatie van diverse bedrijfsreizen een compleet en betrouwbaar netwerk van lokale agenten in de wereld om mij heen verzameld. Met behulp van deze agenten heb ik al diverse incentive reizen verzorgd, zoals een reis naar Ibiza om een bedrijfsjubileum te vieren. Samen met de agent op de bestemming van uw keuze regel ik uw complete bedrijfsevenement. U hoeft zich dus alleen nog op de bedrijfsinterne organisatie te richten. Vaak geeft dat al werk genoeg! 

Reisbureau Assendelft en reisadvies aan huis voor bedrijfsreizen

Werkwijze

U wilt een bedrijfsreis organiseren en zoekt een reisprofessional die dit voor u kan regelen. U wilt zich alleen richten op de bedrijfsinterne organisatie van deze reis en verder niets. U wilt erop kunnen vertrouwen dat de planning, organisatie en uitvoer van uw reis in goede handen is. Wij maken een afspraak op uw kantoor of op locatie, via de telefoon of Skype om alle wensen in detail te bespreken. Heeft u een goed gevoel over een samenwerking? Dan maak ik een gedetailleerd reisvoorstel die u kunt accepteren. Na uw acceptatie gaan we aan de slag om de reis samen tot een groot succes te maken. Voor uw bedrijf, uw collega’s, leerlingen, leden, leveranciers of klanten.