Verras je moeder met de Wonder Reis Cheque

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Wat dacht je van het geven van een Wonder Reis?

Wat is een Wonder Reis? Dit is een reis die jou zal verwonderen en verrassen, want je weet van tevoren niet waar je naar toe gaat. Wil je eerst weten hoe het werkt? Lees dan snel verder.

Wil je de Wonder Reis Cheque gelijk aanvragen, ga dan naar het contactformulier onderaan de pagina en vul je gegevens in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met jou op om de bestelling verder in orde te maken. 

Je koopt een Wonder Reis Cheque voor € 25,00 die je kunt geven als Moederdag cadeau. Pas wanneer jullie de reis daadwerkelijk gaan boeken vertel je mij voor welk budget jullie de reis willen boeken. Je hoeft de cheque dus niet aan te schaffen voor het bedrag dat je aan de reis wilt gaan betalen. Dat bepaal (en betaal) je dus later. Fijn toch? 

En die € 25,00? Wanneer je de verrassingsreis daadwerkelijk geboekt hebt, krijg je deze gewoon terug. Het bedrag breng ik namelijk in mindering op de totale reissom!

Hoe werkt het?

1. Koop de Wonder Reis Cheque

Je koopt bij mij een Wonder Reis Cheque voor € 25,00. Dit bedrag krijg je dus volledig terug wanneer de Wonder Reis daadwerkelijk geboekt is. De cheque geef je als het, in dit geval, cadeau voor Moederdag. 

2. Boek de Wonder Reis

Als het zover is om de Wonder Reis te gaan regelen, neemt jouw moeder (of jij zelf) contact op om jullie wensen door te nemen. Bel mij of stuur een mail en ik bel een van jullie om jullie wensen te bespreken: wat voor reis willen jullie maken, welke bestemmingen willen jullie absoluut niet heen, hoeveel dagen willen jullie weg, wat is jullie maximale budget. Ik zorg ervoor dat ik precies begrijp wat jullie willen.

3. De echte Wonder Reis of liever meteen duidelijkheid? 

Ik ga ik op zoek naar jullie perfecte verrassingsreis en het is het aan jullie om te bepalen of jullie kiezen voor:

  • De echte Wonder Reis: ik boek jullie verrassingsreis en jullie weten tot de dag van vertrek niet waar jullie naar toe zullen gaan.
  • Een reis waarbij jullie meteen weten wat het wordt: ik maak een reisvoorstel, die jullie kunnen beoordelen en waar jullie nog aanpassingen op kunnen maken voordat jullie boeken.

 

4. De Wonder Reis is geboekt en nu in spanning afwachten 

Is de Wonder Reis geboekt? Bij de echte verrassingsreis ontvangen jullie af en toe een tip om jullie nog nieuwsgieriger te maken naar de reis die echt is geboekt. Een dag voor jullie vertrekken, ontvangen jullie de reisbescheiden en weten jullie pas waar jullie naar toe gaan. Bij de Wonder Reis waar jullie al wisten waar de reis naar toe gaat, ontvangen jullie de reisbescheiden 1 of 2 weken voor vertrek.

5. En dan? Fijne reis! Het zal jullie zeker bevallen!

Vraag de Wonder Reis Cheque nu gelijk aan door hieronder jouw gegevens in te vullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met jou op.

Koop je de Wonder Reis Cheque voor 14 mei aanstaande? Dan kost deze nu geen € 25,00 maar slechts € 9,95! En je krijgt natuurlijk wel € 25,00 korting op je reissom zodra de verrassingsreis geboekt is!

Vraag nu de Wonder Reis Cheque aan voor slechts €9,95 (i.p.v. €25,00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.